Tråkigt....

Har tråkigt å känner mej rastlös. Det händer saker i Halmstad i helgen fattar jag det som. Marinfestival.... Per å Johan ska till Ätran på Lördag. Undra om jag får dra till stan i dag då? Om man orkar... Hm... med vem förresten? Äh.,... skit samma! Ha det!


Några dagar hos pappa
























/M


Camping me Lotta & Tonna

Vi tog vagnarna å drog upp mot Skara. VI campade på en liten camping som heter Filsbäckscamping.
 På lördagen skulle vi dra till SKara sommmarland men fick hitta på något annat när det öste ner regn! Wilma var med å Linus hade någon att leka med, men det kan lätt bli långtråkigt i en husvagn...
 Vi tog bilana å drog till Läcköslott.


Läckö slott.


Oj en stol i en monter!


En dam från förr i tiden...













Sen åkte vi vidare till Borås camping för att vi skulle till djurparken. Tonna å Wilma åkte hem för att Tonna skulle jobba.










































Linus åkte lite trampebåt på campingen.






En man som ska grilla...

/M


Danmark med Lotte å Jonny!

För några dagar sen kom Jonny å frågade om vi ville hänga me till Danmark över helgen. Jag brukar inte förstå Jonny så bra eftersom han pratar Danska. Men jag fattade ungefär vad han sa (dubbel kollade med Per när han hade åkt).
 Vid 12 tiden på Fredagen slutade Lotte å då tog vi vårt pick å pack å drog! Tog deras van dit så det fanns jätte mycket plats. Jag har inte äns ont i svanskotan, vilket jag kan få om jag åker för långt. L & J hade tagit med sina tre hundar, Rotwailer.
 Framme i köpenhamn så dumpade vi Jonny för han skulle jobba (stackarn). Jag, Per å Linus drog till Tivoli! Linus åkte lilla prisehjulet och en karusell där man sitter i små flygplan men en spak i, som gör att planet stiger upp å så åker man ner.... Linus ryckte nästan av spaken! Vi åt lite mat, tittade på en piratdocka som Linus blev skit rädd/arg på. Den rörde sej helt plötsligt å sa " Välkommen in era LANDKRABBOR! " Linus vrålade av skräck! Sedan tystnade han å skrek NEJ! hårt å bestämt! Som om man ryster på en hund eller våldsman! Vi skrattade å jag ville gå dit med han fler gånger.... det tyckte inte Per! (tåkiga pappan).
 Vi åkte ett litet tåg in i en grotta. I grottan fanns det små råttor som grävde efter guld och en drake som låg å sov. Vi åkte i mörka gångar å så fick man se hur råttorna jobbade i små montrar, ungefär som sagoslottet på Liseberg. RÄtt som det var kom det en backe! Å i slutet av backen ran det ett vatten fall över rälsen.... vi närmade oss vattnet å LInus skrek Nej! Nej! Nej! Jag började täcka över han... sen blundade jag! Men..... vi körde igenom helt torra! Vattenfallet stängdes av när man var nästan framme! I slutet blev linus rädd å var på väg att börja böla... han skrynklade ansiktet å hade gråten i halsen. Som tur e så såg vi ljuse å Pappa. Lotte satt bag i tågvagnen å var moraliskt stöd åt oss.
 Per tvingade upp mej i en jävla hänggunge torn där man snurrade 100m upp i luften! Kul.................. NÄÄÄÄ!


Nu bär det av!






Här står vi i kö.


Spännande tyckte Stenallvarlige Linus!


Oj va högt!


En liten flygtur...


Här förklarar den snälla kvinnan på Danska för LInus att han kan dra i
spaken för att åka upp å ner, å det förstod han tydligen rätt bra!


En liten gruppbild. Per, Linus å Lotte.


LInus matar fåglarna med pommes.


Oj! en bläckfisk!


Klappa fisken!


Kapten som Linus blev arg på!


En sköldpadda!


Det var visst inte räls utan vatten vi åkte å i grottan.








Nu väntar vi på jonny!



Vi åkte vidare till JOnnys pappa å hans kvinna Gitte. dom bodde i ett korsvirker hus ute på landet. Ett jätte mysigt hus. det var bygt i längor som bilde en fyrkant så dom hade liksom en innergård. Vi fick ett varsitt rum, för i en länga så hade dom inrett en massa rum på rad å en toa att dela på men en dusch som hade strålar från alla håll å kanter. Linus blev överlycklig för i vårat rum fanns det massor av bilar å lastbilar att leka med! Tyvärr hann jag inte ta kort på huset för batterierna var nästan slut å jag sparade det till Lalandia!
 Dagen efter åkte vi tilll Lalandia, bara jag Linus å Per.


Vi lånade en fiat av Jonnys föräldrar.


Snyggt häng...


Det kliade lite i röven på Linus :)






Lite pölse på det!




Johnnys pappas gård låg jämte en kyrka.


Vi kände oss iaktagna! "Hallå, vem där?"

/M



RSS 2.0