Måndag

Morgonen gick bra med Linus. Pappa är ju inte hemma. Igår varjag så smart att jag gjorde ordning kläder till LInus för hela vecka. Alla kläder ligger i prydliga högar Måndag, Tisdag, Onsdag osv...
 
Hämtade LInus med Lastbilen på dagis... fast dom var på skolgården och lekte. Det är nog roligare där för där finns det flera roliga saker att klättra på än på dagis. Linus bajsade påvägen till terminalen... mindre kul.  FIck lossa bilen snabbt som fan innan skiten torkat in i röva. Hade tråkiga rullar från Nordifa.
 
När vi kom hem så var det bara till att byta blöja. Moster Teta och Glenn kom. Glenn och Teta spelade en omgång. Linus lekte lite med Teta på sitt lekrum oxå. Jag var trött så det var tur att dom åkte ganska fort. Men det var trevligt att se dom i alla fall! Dom kommer ju snart igen å då får jag va piggare!
 
Nu har jag och Linus duschat. Vi ska planera lite iför hans Pirat Kalas som är på Lördag.
 
I morgon blir det BVC. Språkkontroll mm. Spännande! Ska kanske till Busfabriken sedan. Jag har ju trots allt tagit mamma ledigt : )   Ida och Juni hänger nog på oxå.

Nu ska Linus få pjamas i alla fall!

/M


Stadsbondgården i Halmstad

Jag, Ida, Linus och Juni var på Stadsbondgården idag. Det var spännande.... Linus var ju inte jätte imponerad av djuren, däremot så stod det en vitskåpbil på gården å den var tydligen intressant "Bil Bil Bil!!!! Vad har vi gjort med detta barn undrade Ida. Sen gick vi vidare.




















1 Maj i Halmstad + Söndag

Då var det dags att visa upp alla fina bilar i Lördags. LIte otur med vädret bara, men det hindrade inte oss.
 Linus hade jätte skoj! Morfar, Cissi och Linnéa hängde på.

Per drog på WCCC:s fest på kvällen me mamma å gänget. Jag stannade hemma å la in bilder på facebook. Det tog typ hela kvällen. Datorn e såååå seg.

 I dag har vi fixat med dammen. Fikat me grannarna.... grillade med dom oxå. Linus lekte med Elin tills hon sonmade i pappa Bosses famn. Nu ligger Linus i sin säng och läser Kalle Anka innan han somnar. Han älskar sina Kalle tidningar. Har även lärt han att ge släng pussar.





/M

RSS 2.0