SMS

I morse kom jag till jobbt och möttes av att Degen stannade sin lastbil å sa: Röv-Gösta är här inne på terminalen. Jaha... OJ där e han! Då var han påväg ut genom grindarna! Jag skrek GÖSTA! Då vände han sej omför en sekund och gick sedan vidare.

Degen körde iväg och jag gjorde det jag skulle göra. Jag sa åt Degen att hetsa Gösta upp för uppfarten....

Efter en stund SMS:ade jag Degen. Undrarde ju vart Gösta tog vägen å så.
Då skrev han:

"Ja Jag skulle ut och säga till honom. Och han ställde sej på bakbenen och gick emot mej, och när jag vaknade upp hade jag AS ont i Röven och han drar på sej pälsen igen och slänger ett kattmynt på mej. Och gick in i skogen."

Mimmi Svarar:
"Sååå jävla typiskt han! Han har gjort så flera gånger mot Per. En gång fick jag köra till akuten med Per...FAN va han blödde!
 Finns det fängelse för katter? Eller är det försöksdjur som gäller?"

Degen Svara:
"Stackars Per :( Jag tror det finns fängelse för katter men jag skulle aldrig våga ringa catcop på Gösta. Om han skullefå reda på detskulle han nog göra en "drive by" vid min lägenhet."

Mimmi Svara:
"Ja nä för fan ring inte dom . Han har ett ganska starkt järngäng bakom sin rygg. Även om han skulle sitta inne så BÖR du inte slappna av! Gösta och hans gäng håller numera till i garaget. Per måste säga ett lösenord, ha sprit med sej och bli kroppsvisiterad under vapenhot! Per vill bara laga sin Manta."

Degen svarar:
"AHA är det därför Per aldrig kommer någonstans med Mantan? Allt låter så logiskt nu, Pers rädsla för gummihandskar och att han aldrig går ut i garaget."

Mimmi svarar:
"Inte nog med det, tvättstugan är numera tortyrkammare! Dt skär i min själ när jag hör dom förbundna små liven skrika på hjälp. Jag kan inte befri dom, Gösta har ställt ut 2 av sina bästa vakte där. Åter igen pratar vi om vapenhot! Vi gör ALLT Gösta vill bara för att behålla husfriden!"

Degen svarar:
"Vågar vi ens prata om detta? Tänk om han har buggat din telefon? Ja vill inte hamna i tortyrkammaren! :S om du visste om allt detta, varför skickade du fram mej till honom på morgonen? Har han dej under hot? Blinka me ögonen om du har det."

Mimmi svara:    
"   ;(    "

Några timmar senare såg jag en katt. Jag körde några mil och fantasin sprudlade! Då skickade jag detta till Degen:

"Hej! Tror Röv-Gösta har spejare i hela landet. Eller så vill han ha koll på mej. När jag körde förbi en mack mellan Fotskäl och Skene så satt där en stor, Ond svart katt där och vrålstirrade! Han tog upp sin tass å gjorde det där "ta två fingrar mot sina ögon och sedan mot mej" -tecknet!
 Hur ska jag ta mej ur detta? Och nu är även du inblandad! Skulle aldrig bett dej tyka dej mot R-G i morse! Vi är två nu i alla fall och tillsammans är vi starka!"

Degen svarar:
"Vi är dödens FAN FAN FAN! Jag har så mycket som jag inte gjort än :,( kommer vi någonsin ur detta? Kanske om R-G får fisk varje dag å lite massage?"

Asså... En hel dag lekte vi att Röv.Gösta är en ond katt! Tänk så kul man kan ha av så lite. En liten händelse på morgonen blir till en jätte grej....

Kollade Aftonbladet precis och hittade denna bilden.



"Efterlyst!"

/M

RSS 2.0