BENNY


Benny

Bara 200m från Bobbys gård bor Benny i en grabbig 2:a, tillsammans med sitt aqvarium utan fiskar. En gång hade Benny fiskar men underhållet blev eftersatt och fiskarna dog en efter en.
  På Gislaveds största industri jobbar Benny, han trivs som handen i handsken på sitt jobb. Han älskar frukost och lunch rasterna. Då han kan sitta och vara lite småtyken över saker och ting och fula sig. Benny är lite av fabrikens pajjas. Det är han dom prata om när det händer något i byn. Av dom ca 30000 invånarna i samhället så är det oftast Benny som har eldat papperskorgar, pajjat rutor och krockat. Det där med krockat pratas det tyst om men tanke på att Bennys föräldrar dog i en tragisk bilolycka i en av byns korsningar. Det västa är att det var Benny som krachade med dom, den där soliga januaridagen. Det var isigt på gatorna och Benny ville "provköra" Bobbys Jeep som han hade på den tiden. Allt gick så fruktansvärt fel! Allt blev tyst och hela byn stannade till. Benny har tidsnog förlåtigt sej själv.
  Efter jobbet brukar Benny kila bort till Bobby och kolla läget. Benny har egen nyckel in till gården. Bobby tyckte det var lika bra, för det blev dyrt efter alla skador som Benny har fixat eftersom han oftast bröt sig in i huset. I bland står middagen på bordet när Bobby kommer hem. Kassler med ananas och ost, det är det bästa Benny vet och en av dom två rätterna Benny kan laga! Bobby kan i bland störa sej på att Benny inte använder skärbräda, utan skär kasslern rakt på diskbänken. Eftersom Benny bodde hemma tills hans föräldrar dog så har han inte lärt sig ett skvatt om hushållsarbete och matlagning. Bobby får hela tiden tillrättavisa Benny. Som den gången som Benny köpt maskindiskmedel, bara det att Benny har ingen diskmaskin! Diskmedel som diskmedel sa Benny glatt till Bobby och diskade vidare.
  Någon bil har Benny ingen. Inte körkort heller för den delen, men det skiter han fullständigt i. "Tar snuten mej så kan dom ta sej i häcken!" brukar han vråla på fyllan. Något körkort kommer det aldrig till att bli. Han klarade inte ens av att gå ut gymnasiet. Det han lyckas med här i livet har bara råkat hända. Tex som när han skaffade internet SJÄLV! Han vet inte alls hur det gick till, men internet har han. Detsamma var det med Ellos katalogen som rätt som det var började dimpa ner i lådan. Till sitt försvar säger han att han tittar på alla brudarna med dom sexiga underkläderna.

Ett påhitt av Maria Stenström & Ida Fritiofson

Någon fråga om Benny eller Bobby? Skriv å kommentera!


BOBBY


Bobby härmar att han ammar ett barn.

På en gård i utkanten av Gislaved, bor 34 åriga Bobby Sjöholm. Han är singel och bor enbart med sin lilla svarta katt, på den stora gården.
  För några år sedan dog Bobbys far i sjukdom. Bobbys mamma som redan då var dålig med diverse åkommor blev helt knäckt. Hon skrev över gården på Bobby. Bobbys far hade ett eget litet företag "Allans skogsentreprenad". Bobby jobbar hårt om dagarna och även vissa kvällar som på vintern då han har fullt upp med att sköta snöröjningen.
  Berit är Bobbys storasyster. Hon har 2 barn Martin och Marcus. "Matte och Mackan" älskar att vara hos morbror Bobby och hälsa på. Dom åker med ut i skogen med maskinen och brukar få varm OBOY att dricka efter ett hårt arbetspass. I bland tittar Bobbys bästa vän förbi. Det är en rolig och knasig prick som heter Benny. Systersönerna brukar busa och driva med Benny.
  Utöver skogsmaskiner och traktorer så är Bobbys stora intresse Bilar, eller fordon över huvudtaget. Själv har han en Vit volvo 245 och om vädret tillåter så åker även hans Camaro från 1964 fram.
  På lördagskvällarna brukar Bobby och Benny ta volvon ner till Gisleparken för att kolla på folk. Det händer inte ofta att dom går in och festar på dansstället då Bobby hatar folkmassor. Benny tar gärna en öl eller fem medans Bobby kör runt. Sedan avslutas kvällen med att dom båda åker hem till Bobby för att supa och lyssna på Queen.
  Söndagarna spenderas med Berit och hennes familj. Det bjuds på middag och ett glas vitt. Det kan man inte tro om Bobby, men han är väldigt mat intresserad och kan laga dom mest fantastiska rätterna. Men att duka fint är inget han är vidare bra på så det får Berit och ungarna göra. Det är inte alltid så lätt att få till en festlig stämning där hemma på gården, då Bobbys föräldrars gamla furubord har Bobbys initialer och glada gubbar inristat i sig. Det mesta på gården ser ut som det alltid har gjort, kan man säga.
  Bobbys systers man Olle, kan det där med datorer och brukar få komma över till Bobby för att hjälpa till att bränna ut Queenlåtar på CD och lägga till bilder i mailen. En internetsida som Bobby gillar är Bloket.se. Även matsidor går hem hos Bobby.
  Så mycket TV hinns det inte med för det är ofta mycket med företaget och så. Men när han får en "lucka" så tittar han gärna på Pesten Tid (Tv-serien).
  Social är han inte för fem öre. Han pratar det han måste med folk och inte mer! Den han delar allt med är Benny. Dom har varit polare sen dagis och kommer nog alltid att förbli det.


Påhittad och uppfunnen av Maria Stenström & Ida Fritiofson
(ursäkta för ev stavfel)


Lastbil

Linus är så duktig här på kontoret. Visseligen lite gnällig, men han är ju trots allt sjuk :(
Nu hade han feber igen 38.1 så det är ju inte super mycket. Däremot så sov han middag och efter det så hostar han hela tiden. Han fick host attack när han åt mat och spottade ut allt. Han blev nog rädd för han ville inte ha mer mat!
Efter maten kollade vi tempen. Jag skulle ge Linus Bisolvon och det gillar han inte. Jag brukar muta honom så han tar meducinen! Det behövdes inte denna gången, för han mutade sig själv. Han pekade på medecinen och sa "åka lastbil". Jag bekräftade att han får åka lastbil om han tar den äckliga sörjan. Som tur är så skulle Tony ploga så han fick både åka lastbil och traktor.
Tony körde några varv på planen med lastbilen å jag såg lilla nöjda Linus huvud sticka upp. Nu har dom bytt fordon och dom plogar för fullt!

Tavlor

Igår fick Linus 3 taveldukar av farfar. Pappa kom hem med dom. Vi sprang genast upp å målade! Här har ni resultatet!


En Clown Med Snor I Näsan


Linus Röda Period!

/M

Queen of the road!

Ha! Tänk så kul!
Det finns tydligt en tidning för kvinnliga lastbilschaufförer!
Ska prenumerera på den 11 nummer för 289.-

Dom hade snygga tröjor oxå som jag vill ha till sommaren.
 http://www.queenoftheroad.se/start/


Har var på kontoret i dag för Linus har vart sjuk.
 När jag kom hem så lekte vi doktor med Linus nallar. Linus var doktor och jag var sjuksyster. Allt noterades på ett papper där sedan Dr.Stenström skrev på med sin underskrift.
 Nalle hade feber alltså 3 i temp och Isbjörnen hade 2 i temp. Jag hade oxå 2 sa Linus.
Alla vi tre botades på "skoj" Med Alvedon, Bisolivon och Nässpray. Efter jag, nalle och isbjörn fått vår undersökning och medicinering så var det Linus tur. Det var INTE på skoj! Det gick faktist bättre att ta temp å trycka i han alvedon mm när vi "lekt" fram det. Som tur var så smakade Alvedonen godis, jag sa att nässprayet oxå smakade godis. Linus gick på det!
 Linus hade 39.3 i temp, jävla skillnade jämfört med mej och nallarna. Det kan ju blivit fel när jag tog tempen... Linus kanske bara har 4 i temp?!?!?

/M

Helgen


Fröken Embla käkar mat.


Tittut!


Mmmm...

/M

Bikini

Har beställt en bikini på Ellos.se



Det roliga är att igår så sa ja till Malin att :

-"Jag har beställt en bikini!"
- JAG ME!, sa Malin
- Vart då?!?! sa jag ivrigt
-Ellos! sa malin
-JAG ME! sa jag

Sen blev vi helt hysteriska för att vi lyckats beställa likadana.
Det är bara färgerna som är olika. Malin valde den rosa med vita prickar och jag den gula.

Tror den blir bra. Den har så många detaljer så den trollar nog bort min degia mage.

/M

Hej!

Vi var hos Johan,Malin och Embla innan. JOhan å Per sågade i skogen. Jag å malin gick en promenad till affärn. Inne i affären fick man få tipspromenad. Man fick en 10:an lott om man gjorde det å kaffe å bulle!
 När vi kom tillbaka till Johan å Malins så gjorde vi semlor, varm choklad och kaffe. Sen ringde vi hem killarna.
 
Jag och Linus har precis spelat lite bilijard, Linus tycker det e skitskoj. Per åkte till Hylte för att köpa godis och läsk!

/M

Lördag

Haj!

I dag fick vi sova länge. Linus kom in te oss å mös lite. Nu sitter dom där nere å äter frukost. Jag smet upp.
 I dag sa JOhan och Per jobba i skogen. Jag å Malin ska vara hemma med ungarna, stå vid spisen å damma. Nä men vi ska umgås nu när hon för en gångsskull är här. Jag ska ta med mej indrigienser till att göra semlor i alla fall. Sen ska vi prata skit om tjejer för det brukar vi göra. Malin tycker alla tjejer är subbor. Några gillar hon, typ MEJ! Kanske för att jag är lite manlig i tänkandet å inte så jädra löjlig! Vi har så kul ihop speciellt när våra män är med för då är det vi mot dom. Dom har sånna dåliga argument för allt så vi brukar toppa mobbandet!
 Tar med mej kameran så jag kan fota Embla!
/ M


Tält, jag och min framtida man.



Typ ett sånt här!



Här är jag smutsig å jävlig!



Fin.......LUGG! TACK MAMMA! TACK!


Min å Idas favvo tönt från filmen
"Napolion Dynamite"


Kära Gud

I kväll ska jag be en bön innan jag somnar.

   "Kära Gud (säger man så)"
Jag skulle bli väldigt tacksam om du kunde fixa så vi fick tag i ett gammalt Retro Hustält, gärna orange eller gult. Kanske är lite förmycket begärt att välja färg oxå. Du har antagligten fullt upp med att lyssna på 1000000 tals böner från hela världen.
 Vi ska nämnligen på campingsemester med Power Glide till sommaren och då hade det passat allderles utmärkt med ett Retro tält jämte vår Buick (som är gul).
 Vi lovar att inte skräpa ner och vi ska heller inte gasa som tosingar med bilen. Måste ju tänka på miljön så du kan andas där uppe : )
 Du kanske inte har tid med oss nu med tanke på att det är så många som svälter, fryser och törstar ihjäl nu förtiden. Men det vore bra om du hade min bön i bakhuvudet till våren i alla fall. Tänkte att det är bästa att jag är tidigt ute.

AAAAAAAAMEN!


RSS 2.0