BusLördag

I dag har det bara vart bus för hela slanten. Jag, Per och Linus har vart på Busfabriken. Faaann va vi lekte, klättrade å ålade! Vi e helt slut nu. Efter allt bus så drog vi till flygstaden å kollade in K-rauta ( eller vad det nu heter) Där mötte vi Pappa å Linnea dom hade kollat på Måns, han som sjungen ni vet. Jag vågade inte säga till pappa å Linnea att vi hade vart på busfabriken för annars hade nog Linnea blivit galen! Tur att Linus inte kan prata så bra ännu.
 Vi mötte upp Adde å Malin utanför ÖB å drog till Wild West för att käka så nu behöver jag inte äta på en vecka!
 Adde å Malin kommer snart hit för vi ska spela Risk..... Åhhhhh det e så trist att spela när man alltid vinner!




Linus i bollhavet!


Bland repen i en av alla 100 gångar


Min favvo lek! Alla rosa bollar!!!


Linus och en boll.


KOlla! Pers hand ser ut som en chimpans hand!


Linus skriker inne i ett tigerhuvud...


Här inne e Linus.


Pers favvo lek! Skjuta barn i skallen me skumbollar.


Mmmm.... törstig blir man!


Sen var det dax för race! Komigen Linus!!!!


Mamma vann en elefant till Linus & nu e vi klara för i dag.


Linus somnade...


...och jag hittade en boll i diket!

Det var allt!

/M

Detta har hänt

Har inte uppdaterat här på ett tag. Men det har inte hänt så mycket i mitt liv. I lördags var vi i Sjönevad på pokerkväll. Linus sov över hos Morfar å Cissi, han verkar ha det så mysigt där. Allt hade gått bra i alla fall.
Vi åt middag hos pappa å Cissi, Vildsvin blev det! Resten av söndagen slappde jag bara.
Resten av veckan har jag jobbat.... det e tråkigt att beskriva mitt jobb, men jag ser ju mycket å fotar det mesta. Ska nog köpa en digital systemkamera.
 Jag längtar så jävla mycket till på Lördag för då ska vi till Busfabriken! Kul för Linus, men ännu roligare för mej!

Här kommer lite bilder!


Ida å Richards bebis "Minus" som jag kallar den. Jag önskar att någon som
får barn i min umgängeskrets döper sitt barn till Minus. Linus & Minus.


Linus ska va me i diverse musikaler när han blir större men övar redan
nu på att gå ner i splitt & spagat samtidigt som han äter macka! Kanske
något för Talang 2010!


Pers tatuering..


Rebecca spelar gitarr på en konsert som alla musik eleverna e med på.
Fick lyssna på 100 uppvisningar av blockflöjts spelande, ville knäcka dom till
sist. Mitt under denna låten som Rebecca å dom spelade så gick brandlarmet!


I Grevie är det inne med att ha stora fina hus, det e annat än i Hishult!


Ett till hus!

/M

Hishult var det i dag.

Jaha... Hmmm... Ähhh... Jo jag har vart i Hishult i dag, det är där som det antagligen finns ett inavels folk som bor i skogen tror jag. Tog lite skumma bilder som e bäst att jag lägger ut så inte Ida blir arg.




En torr grusväg, en väg in till SKOGEN!


Vem där? SÅg ni han? Han Som skymtades i fönstret!


Knäred, i Tommys fotspår.


Ankor! Jag körde över dom allihopa!

/M


Tisdag

I dag har jag haft praktikansten Emil med mej i lastbilen. Vi har vart lite överallt i halland... Knäred??? E det halland? Skit samma!
 Jag ska börja skriva i en hyss bok. Linus gjorde två hyss i går.

1)  Proppade toaletten full med servetter!
2) Lekte med sitt egna bajs! En historia som inte kan skrivas ned till er men som jag gärna berättar om vi ses.

I morgon är den föräldrar möte på dagis. Undra vad man ska prata om? Eller vad som händer? Får la se...

Jag köpte en macka i dag på Preem. Det stod " ost smörgås med gurka" Den låg alltså en liten guskstav i den. Tack! 19 spänn kostade mackjävlen. Jag har gjort egna i dag! Både till mej å Per. Det är Ägg å falukorv på två och ägg å räkröra på en. Så vi får tre var.

Nu kommer det lite bilder!


Toaletten med servetter i.


Ost & Gurksmärgåsen!


Det blåte i Steninge i dag. Lossade ett kök där.


Tog rast i Genevad. Jag har ju bott mittemot denna affären.


Min kompis Ida.

/M


Idag

Idag har jag kört lastbil med min praktikant Fredrik. Vi har vart i Markaryd, Örkeljunga, Skånes Fagerhult, Halmstad och Vittsjö. Tyckte Vittsjö är ett trevligt ställe, dom hade camping så jag vill nog dit någon gång. När vi körde till Vittsjö så körde vi igenom Emmaljunga. Där gör dom barnvagnar!
 När vi var på ICA i Markaryd så kom det en skum snubbe med en pinne i ena näven och en svart soppåse med pant i andra. Jag blev rädd å sa åt Fredrik att vi drar till lastbilen. Innan vi ligge själva i säcken! Så galen såg han ut!
 Vår lille Linus hade vart på utflykt med dagis i dag. Dom hade gått till lekplatsen. Det tog tid att gå hem för det började snöa och kramsnö fastnade under skorna. Linus e sååååå kåt på lastbilar, när det kör förbi en lastbil när dom är ute å går me dagis så stannar ungen  å vänder sej om för att se hur lastbilen är försvunnen. Lastbilar e hans liv tydligen.


Gösta solar sej i morgonsolen, mysigt!


Här är vi i Markaryd.


En lastbil som har pajjat.

/M

Tisdag

I dag har jag funderat på att det kan ligga konstiga saker i diket, eller i väggrenarna... När jag skulle köra på motorvägen från Varberg mot Tvååker så stog den en arbetssko helt ensam och övergiven, på E6:an liksom, hur hamnade den där? Har någon bromsat in snabbt och ställt av den å sen kört vidare. Det ser så ut. När jag körde mellan Tvååker och Falkenberg så låg den en kattlåda i diket. Mest spännande är det när man ser en kartong i diket! Då vill jag stanna å öppna det! Men det vågar jag aldrig! Någon gång ska jag göra det!

Lite biler kommer här!


Inte konstigt att jag fick Linus.


Fiskaregatan


Dom e alltid i vägen!


Vindsnurra som virvlar runt dimman.


Jag bajsar å tar kort på mej själv å min nya frilla.


Linus vill nog ha en soffa...

/M

Då är snart denna helgen slut.

Vad har vi gjort? Jo i Fredags kväll lagade jag och Linus mat det blev fisk, potatis och morötter, sås oxå såklart. Vi dukade jätte fint med vinglas å allt!
 När vi vaknade på lördag morgon så hade Linus feber, han var slö hela dagen men blev lite piggare på kvällen. Då bakade vi kärleksmums eller pappa och Linus gjorde det. Jag filmade allt. Ska lägga det på DVD å döpa den till "FAMILJEN" så kan ni ju allihopa få en skiva till jul! Vi flytspacklade lite oxå och det var kul!
I fredags gjored jag och LInus Play-doh lera så det har vi ju lekt med rätt friskt. Någon som vill ha receptet?
 Nu är det Söndag och vi har slappat, städat lite och så gick vi en promernad genom skogen till Bengan. Moster Lotta och Tonna var där. Bengan å Frugan skulle på kalsas så Lotta och Tonna kom ner till oss i stället. Dom har köpt en ny gullig liten hund. Moppsi tror jag den heter.
Här kommer lite bilder som togs i helgen.


Linus degar...


Skapande till max!


Vår superfina dukning.


Linus favvobild på mormor och morfar Tony. "Affa" säger Linus när han
ska säga mormor, morfar, farmor och farfar.


Linus somnat framför soffan.


Pappa vispar å skvätter!


Denna har jag gjort!


Linus somnade på min mage!


Hittade denna filur under golvet när vi rev i sovrummet, hör ljud på natten,
lampor släcks, skuggor sveper, viskningar, katterna e oroliga. ÄLSKAR
MITT NYA HUS!


Linus med läppstift! Tjusigt!


Nu ska vi gå till Bengan! Vårat hus i bakgrunden.



38.5

Jaha då var det dax igen!  Linus har feber, han vaknade i natt å fick komma in i våran säng. Han låg där å vände å vred, kunde inte sova å sa "Aj,Aj" Men tänkte inte mer på det... han har la ont i huvudet, e varm eller något. Han sa aj aj i går oxå bara man var lite ivägen för han. Det e nog en grej han kör med. Tog tempen innan när vi vaknade å då hade han feber! Hur länge ska detta hålla på? E det normalt att va sjuk hela tiden? Nu sover han i soffan, får se hur han mår när han vaknar.
 Jag har sminkat mej även fast jag inte ska iväg, har känt mej så ful i några dagar... man gör det av att gå hemma å glo. Här e så satans tråkigt å nu e linus dålig igen så vi får la sitta här mellan dessa 4 väggarna till vi ruttnar.
 Jaha! Nu snöar det me!
Jag har inget kort på linus när han har tuch i ansiktet vi duchade av det.... fan skulle tagit ett kort.
Ses sen / M

Äntligen Fredag!

Jag har ju inte haft en jobbig vecka precis. Har jobbar Måndag och Tisdag. Var sjuk i Onsdags, Linus har vart sjuk i Torsdags och i dag. Det jag menar med äntligen är att det är kul att få sällskap, att Per inte e borta. Det är lite ensamt att va hemma. Jag och Linus gjorde middag och dukade fint, med servetter, levande ljus och blommor. Humöret var på topp till Per kom hem.
 Han hade tjafsat med Tony som vanligt jag brydde mej inte så mycket eftersom dom aldrig brukar kunna hålla sams en hel vecka. Mer brydde jag mej när Per sa att Tony hade hälsat till mej att om jag inte sköter min lastbil så får jag inte köra den. VA!  Jag dammar varje dag! Jag slänger skräp så ofta jag kan! Visseligen så slängde jag inget skräp förra fredagen för jag hade ingen kasse att lägga det i å så hade jag la brått eller något. Men om Tony hade kollat sina bilar lite oftare så hade han sett att detta inte är ett kommande mönster från min sida! Att den oftast är fin, att jag tom för mina egna pengar har köpt ett överdrag för jag har sett en viss slitning på sätet och jag trycker inte upp ett kvitto i ansiktet minsann! Att jag var eller vart annan vecka tvättar lastbilen. Att jag har funderingar på att köpa en ny matta vid pedalerna för den som är där börjar bli sliten... Ja ja! Jag sköter ju inte lastbilen! Å sorry att det låg en kasse i bilen med "skräp" som någon sagt. DET VAR PANT! Som jag inte ska slänga på terminalen för jag vill ha pengarna själv. Gubbe! Jag hatar att bli anklagad... det e inte kul att sköta något när han gnäller. Men jag erkänner att där låg lite skräp i den. Det finns dom som e värre än mej! Det finns dom som inte bryr sej alls om bilarna... hacka på dom det e dom som behöver det, inte jag EN FREDAG!
Känsligt område för mej... det där med lastbilen.
Japp. Det var skönt att skriva av sej i alla fall. Ska ducha nu å se om jag kan liva upp Per som oxå hade gjort en massa fel tydligen.
 Linus e förresen blå i hela ansiktet av tuchpenna! Jädra unge!

I tvätthallen. tar 20 minuter att bli fin!


Nytvättad å fulltankad.


HÄr kan man ha kafferast! Vilket jag aldrig har! Hur skulle det se ut?



Mmmm... blank!

/M


Det lugnar ner sej...

Linus sover mest i dag. Sist han spydde var i morse. Nu har han fått i sej en macka med smör och yoghurt med jordgubbar. Nu sover han igen. Han orkar inte så mycket. Lekte lite med lera å sen ville han gosa. Han e la uppe 1-2 timmar sen sover han 30-60 minuter. Positivt är ju att han blir piggare efter varje gång han har sovit. Pappa Per ska se om han kan köra förbi ett apotek och köpa Alun eller vad det nu heter . Man ska ha det i Play-doh lera som vi ska göra sen. Den leran vi lekte med innan var mest rolig för mej. Cernitlera sån man har i ugnen ni vet. Jag gjorde körsbär å linus en lastbil.... Vi lägger upp bilder på det sen när det har vart i ugnen.
 Förra gången Linus var uppe så klippte vi naglarna.


Macka


Här försökte LInus klippa själv (nagelsaxen är stängd)

/ M

Då var det dags igen!

Jaha... Linus är sjuk som vanligt. Nästa varje vecka är han sjuk. Denna gången är det maginfluensa. När jag hämtade han på dagis i går så sa dom att han inte ville äta mellanmål, tänkte inte så mycket på det för i bland vill han inte äta bara. När vi kom hem gjorde vi pasta och pastasås. Linus petade lite i maten och drack lite blåbärsdryck. När jag insåg att han inte ville ha mer mat så torkade jag av han. DÅ KOM DET! Ungen spydde rätt ut över hela sej själv, golvet och mina fötter!  Linus Skrek i chock å jag virrade runt panikslagen. Vi ringde pappa fort som attan så han kan meddela Tony att jag stannar hemma nästa dag (idag). När pappa kom hem så drack linus en Festis som oxå kom upp igen I SOFFAN! Vi flög upp! Å Linus skrek! Efter det så ville Linus sova och då la vi han i sängen. Efter en stund började han hosta och så var det dags igen! Han spyr ner hela sängen! Det var bara till att bädda rent, byta på Linus och andas ut.
 Jag sov inne hos Linus i natt. Han försökte spy 3 gånger under natten men magen var tom. Vi gick upp vid 7 och skulle äta lite frukost eller Linus fick frukt i bitar och yoghurt med lite socker på så han piggnar till. Det var till ingen nytta för allt kom upp 3 minuter senare. Efter det skulle LInus tvunget trycka i sej 2 klementin klyftor, med kroppen på helspänn och ögonen stora som fotbollar satt jag och väntade på att det skulle komma upp. Men icke! Dom stannade kvar i magen! 
 Trots att han är trött å slö så ville han åka ett åk på sin rutchkana (stavas?) Han gjorde det å ropade
 -"Titta,Titta"
Vi är nämnligen tvungna att titta på han vart enda gång han ska åka och det kan ju vara upp till 100 ggr om dagen.
Han åkte ner och la sej på golvet nedanför och somnade.
 Jag har precis burit upp han i sängen, han får sova en stund...


Igår 5 minuter innan han spydde... pigg å glad!


Vi härmades


Buse!


När vi ska sova och jag sover över på hans rum...


Efter frukosten kommit ner och upp igen.


TITTA TITTA!


Några minuter efter åket så somnade Linus.

Det kommer mera! / M

Alvas dop

I söndags var jag, Per och Linus på barndop. Alva, Tezzes flicka skulle döpas. Det var ett ganska smidigt å smärtfritt dop. Varade kanske i 20 minuter max. Efter dopet så åkte vi hem till Tezze för att äta smörgåstårta å vanlig tårta. Jävligt gött!  Tezze e riktigt bra på att vara två barns mor. Hon lagar god mat och fixar och donar.
 Linus lekte med Isac och Wiliam. Wiliam och Linus bråkade mest om Bobycaren å el-motorcylken. Isac lekter faktist inte så mycket me Wille och Linus. Han känner kanske att han e lite äldre. Alva sket i pojkarna å minglade runt i gästernas knä.
 Här kommer lite bilder. Även en bild på nyklipta Linus!


LINUS & PAPPA I KYRKAN. LINUS VÄGRADE TA AV SEJ KLÄDERNA.


HÄR HAR VI HELA GÄNGET. TRODDE FÖRST PRÄSTEN VAR EN STATY...


PRÄLLEN Å ALVA


RAGGAR-LIMPAN


SNYGG-LIMPAN. HAN FICK GRÖNT I HÅRET, PASSANDE FÖR DOM
HAR TEMA GRÖNT PÅ DAGIS NU. HAN HAR BÖRJAT HA NAPPEN PÅ
FEL HÅLL OXÅ... LUSTIG-KURRE!

Jag har oxå förresten klippt mej och gjort blonda slingor. Har ingen bild för batteriet e slut på kameran och min mobil är avstängd för jag slog i fel kod 3 ggr. Telia har skickat den där koden ... PUK kod heter det nog. Så snart går det att nå mej igen!

/ M

RSS 2.0