Alvas dop

I söndags var jag, Per och Linus på barndop. Alva, Tezzes flicka skulle döpas. Det var ett ganska smidigt å smärtfritt dop. Varade kanske i 20 minuter max. Efter dopet så åkte vi hem till Tezze för att äta smörgåstårta å vanlig tårta. Jävligt gött!  Tezze e riktigt bra på att vara två barns mor. Hon lagar god mat och fixar och donar.
 Linus lekte med Isac och Wiliam. Wiliam och Linus bråkade mest om Bobycaren å el-motorcylken. Isac lekter faktist inte så mycket me Wille och Linus. Han känner kanske att han e lite äldre. Alva sket i pojkarna å minglade runt i gästernas knä.
 Här kommer lite bilder. Även en bild på nyklipta Linus!


LINUS & PAPPA I KYRKAN. LINUS VÄGRADE TA AV SEJ KLÄDERNA.


HÄR HAR VI HELA GÄNGET. TRODDE FÖRST PRÄSTEN VAR EN STATY...


PRÄLLEN Å ALVA


RAGGAR-LIMPAN


SNYGG-LIMPAN. HAN FICK GRÖNT I HÅRET, PASSANDE FÖR DOM
HAR TEMA GRÖNT PÅ DAGIS NU. HAN HAR BÖRJAT HA NAPPEN PÅ
FEL HÅLL OXÅ... LUSTIG-KURRE!

Jag har oxå förresten klippt mej och gjort blonda slingor. Har ingen bild för batteriet e slut på kameran och min mobil är avstängd för jag slog i fel kod 3 ggr. Telia har skickat den där koden ... PUK kod heter det nog. Så snart går det att nå mej igen!

/ M

Kommentarer
Postat av: Mamma

Prästen ser ut som han har ätit klister, totalt stel. Var prällen så lång eller står han ett trappsteg ovanför? Kolla in bilden på prällen han är ju över ett huvud längre än alla andra. Eller var dom andra små.

Limpan blev jätte fin i håret. Skall han alltid ha grönt, han kan väl ta rosa han leker ju med dockvagnar på dagis. Sorry! Per det skulle ju inte komma ut, men Limpan är som morfar Tony han har inte för mycket kvinnliga hormoner, han håller på att lära känna sin fiende = kvinnan. Du kanske skulle ha lekt med dockvagnar så hade du kanske kunnat tygla Mimmi bättre. Men det är klart Mimmi är lik mamma, det går inte att tygla oss, vi gör som vi själva vill.// Kram

2009-03-03 @ 12:20:21
Postat av: Mimmi

Tezze å Per är inte så långa. Och prästen var jätte lång!

2009-03-04 @ 11:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0