20.25 fortfarande Torsdag

Jag och Linus lagade lax innan. Pappa Per ringde och sa att han blir sen hem för släpet hade vart på verkstad, alla lamporna hade slutat fungera och då är det inte så smart att köra hem en mörk dimmig eftermiddag. En bra grej är att Per har med sej ett dragspel hem!
 Nu sover Linus och jag surfar... finns inget annat kulk att göra. Eller jag har inte surfat jag har lekt med ett roligt program som man kan göra foton roligare. Man lär sej något nytt varje dag när man håller på.
 Tänkte på Biltema igen! Att det e så sjukt... eller jag vet inte, som om vi vore gangsters (lastbils chaufförerna)
Först och främst så har vi gods dit och vet inte vilken brygga man ska backa till. Då får man gå in i en liten hall där det sitter porttelefon den trycker man på å så pratar men me någon som säger att dom ska låsa upp in till kontoret som man har stått glott in på medans man pratar... där sitter snubbar å glor på en. Asså jag fattar ingenting av deras lås grej. Om man har dörren öppen för länge så börjar det pipa å en text rullar " Du bör nog stänga dörren nu då den du pratar med är kriminell å elak." Nej så står det inte, bara stäng dörren... kanske inte vill ha drag på biltemas lager. Snubben tittar på fraktsedeln å säger... "ta vilken port du vill". Ut å backa till bilen,in igen å försöka få kontakt med snubbarna genom kontoret så att dom kan låsa upp dörren in till lagret. bara att få folk till att öppna genom att prata i en löjlig högtalare tar typ 20 min. V fan jag vill bara springa in å skrika
-2 PALLAR HAR JAG! VILKEN PORT?
-21
-AHH.. BRA!
Ut backa till, In dra av, påskrift, klart kör!
Som jag brukar!

Kan jag få det så Malin? E det det som händer om jag ringer ditt magiska nummer.... HOPPAS!

Jaha! Nu ska Ida ut på vägarna oxå! Vet inte om jag ska våga åka med henne sen när hon har körkortet?!?!? kanske om det bara e i byn MAX 50km/h! Dom ska köpa en ny bil en skoda roomster! det är en typisk Ida å Richard bil. Folk säger att den e ful! Jag tycker den e kul!

Några Bilder

Per vaknade i natt av att jag såg ut så här, han tog kort... jag har såklart inget minne av det.


Boll på Is

 


Kommentarer
Postat av: mamma

Snygga bilder hm! Om du har dom ögonen när Per vaknar, så fattar jag inte hur han kan sova jämte dig. Jag hade legat på en madrass hos Linus.

Är det sådana problem på Biltema. Jag parkerar bilen, går in och tar en korg eller vagn, plockar åt mig det jag skall ha och går till kassan. Klart!

Jaha! Du kör gods dit =)det var ju en annan sak. På den sidan av Biltema har jag aldrig varit. Beror nog på att jag inte kör lastbil utan sitter hemma och leker kontorsråtta.

Nej! nu är det bäst jag jobbar annars blir chefen sur. Visserligen skiter jag i det men jag har ingen lust att sitta här hela dagen. Skall jobba imorgon ( Lördag ) med.// Mamma

2009-02-06 @ 08:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0